Tuesday, March 4, 2014

V'asia vs Aurawhite vs Brands Innershine vs Miracle Apricot Seed B17

Assalamualaikum...salam mac...salam satu malaysia...salam pertanian...

untuk entry kali ni..akak nak review ada 3 produk kesihatan yang telah akak guna selama setahun.

dari july 2011  akak mula consume produk kecantikan yg diberi nama V'asia (kolagen utk kulit), produk ni dia dlm sachet kecik2.....ianya dlm bentuk serbuk dan mudah jugak la utk dibawa kemana2...tetapi
produk ni akak sndiri xleh makan la...mungkin sbb metabolisme akak yg tak ngam dgn produk ni...alkisahnya...selepas sebulan consume kolagen V'asia ni, berat akak bertambah dan selera mkn juga bertamabh...maka dgn itu...akak buat keputusan...untuk tukar kpd produk kecantikan yg lain.

Review utk harga produk V'asia ni adalah RM30 per kotak..dlm sekotak ade 10sachet...dan utk consume sebulan..maka anda akan kena labur RM90...or..kalau anda bernasib baik, anda semua yg comel2 ni boleh la dpt RM27 per kotak. Harga ni akak dpt sbb akak ni mmg suka menawar harga bila beli belah brg....ikot cara mcm mana korang nk dptkan harga kurang untuk barangan yg korang nk beli.

ini lah kolagen yg telah menaikkan berat bdn akak ------->



so...after consume V'asia ni untuk beberapa bulan (3 bulan actually), akak terus tukar kepada produk kolagen terlajak laris yg si hanez suraya makan tu....ape lagi kalau bukan aurawhite. So untuk produk aurawhite ni akak berjaya maintain utk 9 ke 10 bulan. Alhamdulillah. 
Dan mmg bagus produk ni sbb body akak mmg ngam dgn produk ni. Akak ni kulit hitam manis, but...akak consume aurawhote ni bukannnn utk putih yer,,,tpi akak nak kan kulit yg cantik serta sihat.

Mmg produk aurawhite ni bagus sbb
1- menguatkan kuku
2- kulit menjadi moist gituuu
3- muka nmpk freshhh everyday
4- sunburn cepat recover
5- jerawat kecut dan hilang
6- detox bdan dgn bantu lawas.....bagus3x....



After akak consume aurwahite utk almost setahun, akak start kerja luar, jadi..untuk bwak aurawhite dan shaker serta utk mencari air putih setiap pagi untuk meng'shake' adalah sgt menyemakkan kepala akak....sbb bila dh bergerak secara berkumpulan, adalah sgt utk tidak memetingkan diri sendiri dan utk komitmen membawa air putih segala bagai...akak pun mengada pergi tukar kpd BrandInnsershie. 

Untuk pengetahuan, akak waktu degree dulu penah consume bende alah ni, dan...ia berkesan actually, jadi...untuk sesi travel yg tak habis2 lagi ni, akak pun decide utk bertukar kpda Innershine, bukak je botol dia dah boleh telan...sedap pun sodap.....TETAPI.....
Innershine itu berat, botol dia mmg padu, dan...berat la jugak nk bawak naik uturn hotel kotaknya kalau bwak stok utk 15hari....sekilo lebih jugak



ini lah produk brand yg bagus serta meletop tu..mkn ni mmg org akan tegur yg kita nmpk glowingggggg...and fresh...well, yang warna pink tu special utk mencantikkan mata dan yg purple tu la yg akak mkn utk digestion n skin yg cantik gtu.

Well, kisah miracle apricot ini bermula waktu akak nk outstation ke johor dan waktu ni Brand Innershine akak dah hbis utk dua hari. Akak x keluar dan x sempat pun nk keluar p beli. Makanya, setelah bertolak ke johor, dlm perjalanan tu, adelah sorang kwn baik akak masa sekolah ni whatapps dan promote pasal bende alah ni. Akak pun sebenarnya dah 2x org dok promote bende alah ni. Jadi, mlm tu, before tido kt hotel heritage kota tinggi yg best tu, akak google la cri dealer produk ni kat johor. So, akak berjaya dptkan bekalan bende alah ni di johor. Alhamdulillah. Selalu akak habiskan dlm RM120- RM130 sebulan utk produk kesihatan dan kecantikan ni, tapi utk yg ni, akak TERbayar RM170 utk 3 bulan....murahnya pulak...mcm tak percaya je.

Benda alah ni dlm botol. Sebotol ada 60 biji capsul biji apricot. Boleh makan 2biji sehari atau lebih. Jadi akak pun decide utk mkn 3biji sehari (sesuka hati punya prescreption). Itu pun tak ckup lagi haul makanan tambahan akak yg berhrga RM120 sebulan tu. Akak mkn 3biji pun bru cost me RM85 monthly. Murah bukan.

Dan utk org yg selalu travel mcm akak ni, produk ini sgt sesuwaiiii sbb anda semua boleh transfer pil-pil tu dlm pills travel kits. So, anda xyah bawa botol benda alah ni yg besar gabak tersebut. Benda alah yg bagus ini sekali utk cantik dan sihat diberi nama 'Miracle Apricot Seed B17'.




Jadi, kepada sesiapa yg nak beli n cuba produk Miracle Apricot Seed B17, boleh la contact akak...hehehehe....utk sebarang pertanyaan mengenai produk ni boleh jugak contact akak utk maklumat lanjut.

Harga utk MAS B17 ni, masih lagi boleh runding iyer....hehehe...jgn malu dan segan.

Wani - 0172916348



No comments:

Post a Comment